Robotic Innovation signerer kontrakt med Avinor på leveranse av mobil robot teknologi, bare ett år etter oppstart. Produktet som skal leveres er en Smart Guide som skal guide og informere passasjerer på Stavanger lufthavn Sola til ønskede destinasjoner på 8 forskjellige språk. I tillegg skal den brukes til  kommersielle aktiviteter og markedsføring. Ved kampanjer vil Smart Guide ta seg av utdeling av giveaways og markedsføring av valgte produkter. Avinor ønsker å innføre teknologien på en positiv måte for passasjerer og ansatte, og ser Smart Guide som et nyttig og fleksibel produkt. Det gleder oss stort at vi har fått denne kontrakten og vil gjøre vårt ytterste for å levere i forhold til forventningene. Smart Guide vil være ferdig integrert på Stavanger lufthavn Sola November 2018.Ellen Ringen, Leder Terminaltjenester Operativ Avdeling Stavanger Lufthavn Sola, og Annette Anfinnsen, daglig leder Robotic Innovation, gleder seg til å starte Smart Guide prosjektet, og er allerede i gang med å diskutere videre muligheter med konseptet. 

Robotic Innovation har utviklet tre mobile robotløsninger basert på AIV-teknologi som kan håndtere transport og logistikk på sykehusene. Rett og slett gull verdt når eldrebølgen kommer, og bemanningen blir en kjempeutfordring.

 

Robotic Innovation designer og utvikler mobile robotløsninger for å håndtere transport og logistikk av varer og enheter i industrien.
– Konseptet er klart, og sammen kan vi finne løsningene som passer best for din bedrift, forteller daglig leder Annette Anfinnsen.

 
 
 
– Jeg sa opp min forrige jobb i april, etablerte Robotic Innovation, og hadde første arbeidsdag i mai, sier den engasjerte gründeren Annette Anfinnsen.Det har vært et hektisk år for Annette Anfinnsen fra Nærbø. I 2017 sa hun opp fast jobb for å lage roboter.
 
I ledige stunder kan den rydde søppel.
– Jeg sa opp min forrige jobb i april, etablerte Robotic Innovation, og hadde første arbeidsdag i mai, sier den engasjerte gründeren Annette Anfinnsen.
I løpet av 20 år vil trolig én av tre jobber i Norge bli automatisert bort. Dagens skoleelever vil kanskje jobbe i et yrke som overhodet ikke eksisterer i dag. Hvordan kan skolen forberede dem på fremtidens arbeidsmarked?

LEDER: Det beste med smartby-konferansen Nordic Edge er at den så tydelig har tatt inn over seg at digitaliseringen er til for innbyggernes skyld.

NORDIC EDGE: En robot kan hjelpe deg på flyplassen, utføre oppgaver i kontorbygg og frakte ting. – Det er bare fantasien som setter grenser for hva den kan gjøre, sier Annette Anfinnsen fra Robotic Innovation.