Vi designer og integrerer neste generasjons mobile robot-løsninger. Møt #AlexisTheRobot

Annette Anfinnsen

Av Annette Annfinsen (CEO)

Vi drives av innovativ tankegang og fokuserer på å utvikle nye tekniske løsninger som kan brukes innenfor et bredt spekter av applikasjoner.

Vår kompetanse gir oss grunnlag til å forstå problemstillinger og arbeide frem nye løsninger som kan gagne nettopp din virksomhet. Vi leverer en totalløsning hvor vi tar ditt prosjekt fra idé til integrasjon i bygg. Etterfølgende leverer vi service og oppfølging av prosjektet.

Forholdsvis trenger kundene våre kun å forholde seg til én leverandør og vi skreddersyr en løsning til deres bedrift.

“#AlexisTheRobot sin kjernetjeneste er å avlaste og effektivisere repeterende prosesser. Enten det er frakt av søppel på flyplass, skittentøy på sykehus eller frakt av verktøy til arbeiderne på fabrikken. Hun øker medarbeidernes tilfredshet, gjør arbeidsplassen mer attraktiv og mest imponerende; hun gjør ikke feil.”

Vårt team har bred erfaring fra olje og gass, industri og næringsbygg. Dette har gitt oss et fundament hvor vi bruker kjent teknologi til å utarbeide nye løsninger.

Etter mange år i bransjen har vi bygget opp et nettverk av samarbeidspartnere som holder fokus på kvalitet og kost, og som vi vet leverer varene som avtalt.

Robotic Innovation leverer neste generasjons mobile robot-løsninger for å håndtere transport og logistikk i næringsbygg og industri. Konseptet som vi tidligere kalte “Smart Guide”, innså vi var for generisk. Vi ønsket noe som folk husket og kunne kjenne seg igjen i. Derfor ble #AlexisTheRobot skapt, for enklere å dra kjennskap på roboten og produktet.